Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

dávám vám měsíc, maximálně dva....

0 0
možnosti

D16a58v97i42d 61C16e42c93h

4. 9. 2018 11:12

"Atmosféra ve společnosti se vyhrotila."

Autor clanku je asi hodne velky optimista...

1 1
možnosti

Němci s migrací většinově souhlasí.Souhlas projevili u voleb.

1 1
možnosti

Tady je článek o lži Merkelové a manipulaci největších médií a Feri Dvořák napíše příspěvek: "Němci s migrací většinově souhlasí.Souhlas projevili u voleb." Co si má o tobě člověk myslet... Hlavně to sem nemůžu napsat, zase by mi to Banga smazal.

3 1
možnosti

R^R^R^Máte naprostou pravdu. Merkelová lže jako když tiskne, teče jí do bot, lidi už té její proimigrantské politiky začínají mít dost, tak teď její squadra dělá nácky z lidí, kteří jenom projevují svůj zdravý rozum. To, že se mezi ně přimíchají i náckové na věci nic nemění. Vítačská politika je cesta do pekel a vede k takovým věcem jako je protěžování migrantů na úřadech, oni nemusí respektovat zákony země do které přišli(např. Španělsko), protože se úředníci i policie bijí proti nim zasáhnout. No a cílem je islamizace Evropy. To chcete sluníčka?

4 0
možnosti
Foto

Němci mi připadají jako padlí na hlavu. Vycházím z rozhovorů, které jsem měl s nimi během lyžovaček v Dolomitech, které jsem s nimi vedl během posezení v restauracích, pokud si přisedli k našemu stolu. Ani v jednom případě jsem neslyšel, že by nesouhlasili s přijímáním migrantů a na připomínky jejich činů reagovali ve smyslu, v každém národě se najdou ničemové.

3 0
možnosti
Foto

Němci jsou ze své povahy stádní národ. Na rozdíl od nás následují své vůdce.

4 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2442x
Autor je zahraničněpolitickým mluvčím frakce AfD v Bundestagu. Vystudoval ekonomii a mezinárodní vztahy na Univerzitě v Mnichově. Pravidelně publikuje v českých i zahraničních médiích.

Seznam rubrik