Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

K nám nikdo nechce. Zase plky. Škoda času to číst. To je najednou chytrolínů. Blbý internet. Zářný příklad jsou křesťanští uprchlíci z Iráku. Jak zoufale si pomáhali od nás pryč. A protože 2x o azyl nemohou žádat, raději se vrátili zpět do Iráku než by zůstali v nějaké blbé České republice. Dobrý počin, co?

0 1
možnosti
LT

L25u96d97ě25k 89T48o42n86d44r

21. 4. 2016 13:02

Nejlepší by bylo, kdyby Angela Merkelová přijela na návštěvu a prošla se se Sobotkou po Václavském náměstí... ;-D

1 0
možnosti
JK

Ano , paní Ozguzová sem přijela jako klasický vyjednávač islámských věřících , ne jako zástupce BRD , nebo EU.

Lze tedy očekávat , že pokud neuspěje , můžeme se v budoucnu nadít i dalších nabídek , tak je se toho historicky dočkala Vídeň - Zlaté jablko 11.září 1683 , včetně všech argumentů , které "věřící" používají. Pokud by někdo nevěděl , stačí se podívat na z historického hlediska velmi dobře zpracovaný film:

https://www.youtube.com/watch?v=xwxJ5gAd1-A

Názory "věřících" se od té doby nezměnily.

1 0
možnosti
BF

Ano, napsano srozumitelne, ale dodnes se nikdo z kritiku Angely Merkel a ostatnich politiku nevyjadril k tzv. EUROMED- smlouve, neboli Barcelonske smlouve z roku 2010. Pritom politici pouze plni to, co kdysi podepsali - to neni obhajoba, abych nebyla spatne pochopena. Vsichni se divi, ze migranti lehce proudi do Evropy a jak je to mozne, resi se kvoty, resi se zcela absurdni smlouva s Tureckem...., a pritom je vsechno "nalajnovano" uz mnoho let ve vyse uvedene smlouve a nechapu, ze novinari, ti zurivi investigativci, to jeste nikde nezminili, jak na nemecke, tak na ceske strane. Zabyvaji se momentalni situaci a resi neco, co uz je davno vyreseno a naplanovano a jen se jede podle osnovy. Clanku o teto smouve je na internetu jen par a to z doby, kdy byla smlouva podepsana, mozna dva-tri roky pote. Od te doby nula, nic....

Tak tady aspon pro prehled clanek z roku 2010 od Benjamina Kurase:

http://blog.aktualne.cz/blogy/benjamin-kuras.php?itemid=9365

A jeste jeden z roku 2012:

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/projekt-euromed

5 0
možnosti
IM

I30v38o 48M96u66s74i75l

5. 4. 2016 23:53

Jak správně píšete, již druhé volební období do parlamentu EU je nastavena tato migrantská přijímací linie a do dalších EU voleb jsou ještě 2 roky.

Celá EU reprezentace a kancléřka tento čas plně využijí k tomu , aby trvalý

migrační proud pokračoval , protože mají na vše nastavené EU zákony, smlouvy, dohody a právní jištění.

Nejsou odvolatelní za stávající EU parlamentní sestavy a také je nikdo odvolat nebo vyvolat hlasování o " důvěře " EU komise ( vlády), se nikdo nechystá.

Zbytku obyvatel Evropy zbývá trpně přihlížet nabo řvát , co za tuto dobu jsou schopni ( smlouva Turecko,Frontex ) provést bez reálné moci tyto kroky ovlivnit.

2 0
možnosti
MR

to je ji na prd. Cesko je treba prijme, a jelikoz nebudou ve vezeni, tak se do Nemecka dostanou. Dokonce je i odvezou, viz nespokojence s premalovanym kravinem, a jeste je nechaji zazadat znovu (cili nezakonne) o azyl, pote co o nej pozadali v jine zemi.

A jeste se chovaji k nim vlidne, zatimco sproste na ceske sofery. At makrela dela tak nebo onak, uz to pokalela. Dobre Nemcum tak kdyz to nejen trpi ale i podporuji

9 0
možnosti
PV

Pane autore, nejradeji bych, kdyby AfD vyhrala volby a podobne mile navstevy by se nekonaly... coz sice neresi soucasny stav, ale ta myslenka se mi libi... drzim palce :)

8 0
možnosti
IM

I89v72o 90M14u49s53i44l

5. 4. 2016 17:47

Pokud AfD vyhraje volby a bude strana s největším počtem hlasů , ale bude to

výsledek pod 49%, tak se k sestavení vlády nedostane.Žádná ze stran v současném Německu si nedovolí nebo jí nebude dovoleno jít s AFD do koalice.

Neformálním spojením výtačských stran CDU,SPD a zelených, vždy dosáhnou na nadpoloviční většinu a budou pohodlně sestavovat vládu , která bude pokračovat v současném stylu.Proto můžeme předpokládat , že návštěvy ministrů z Německa a kančléřky samotné v ČR budou každoročně a hlavním

tématem stále budou kvóty a evropské hodnoty.

5 0
možnosti
IM

I79v74o 69M86u93s67i70l

5. 4. 2016 14:25

Kancléřka Merkelová bojuje o uchování a pro pokračování v dalších letech v úřadu.

Zoufale nutně potřebuje alespoň nějaké přerozdělování po státech EU , jako důkaz

že kvóty jsou již nastartované a toto její politické řešení bylo a bude v budoucnu schůdné.Jinak by dávala opozici ve vlastní straně i v EU argument , že německé a

vlastně Merklové sólo akce ( zvaní,přerozdělování,dohoda s Turky,výhružky,... ) vedou Německo do izolace a státy Evropy dávají od Merklové a Německa ruce pryč.

Protože Sobotka stěží uhájí premierský úřad v dalších volbách a chce si proto zajistit místo ve strukturách EU, protlačí přijetí migrantů ne podle kvót , ale na základě dobrovolnosti v počtu ne 1500 , ale v množství 1499.

Její levičácký kolektivizmus bývalé vrcholné svazačky v NDR se ve stáří naplno

projevuje a nemůže jej v sobě potlačit.

11 0
možnosti
JN

J26i56ř71í 35N51o59s16e94k

5. 4. 2016 13:24

Budou taky demonstrace proti Merkelové, jako když nás navštívil čínský prezident? Bude Kalousek bojovat s německou vlajkou za svobodu Německa a s českou vlajkou za svobodu ČR?

Pane Bystroni, R^!!

13 0
možnosti
MP

Máte ode mě Karmu, pane Bystrone a máte též plnou pravdu v tom, že tlak na Sobotkovu vládu se bude zvyšovat. Obávám se, že Sobotka je natolik slabý premiér, že nakonec podlehne. Pak ovšem Bůh s námi.

15 0
možnosti
MP

Pane Bystroni, omlouvám se za oslovení(Bystrone). Vycházel jsem z tvrdé koncovky -n a nedošlo mi, kdo jste a kde žijete. Tedy jinými slovy, že v Německu neexistuje háček nad N.

3 0
možnosti
Foto

nejlepší by bylo Merkelové napsat, že jestli chce v tomto pokračovat, tak ať k nám ani nejezdí

26 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2442x
Autor je zahraničněpolitickým mluvčím frakce AfD v Bundestagu. Vystudoval ekonomii a mezinárodní vztahy na Univerzitě v Mnichově. Pravidelně publikuje v českých i zahraničních médiích.

Seznam rubrik