Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Pokud se nezmění vedení EU (jako že nezmění!), bude těch XXexitů přibývat! Patrně ne hned, ale s odstupem pár let určitě ..až zbytek EU uvidí, že GB se proti všem "předpokladům" daří lépe saostatné bez diktátu nesmyslných nařízení z Bruselu!!

1 0
možnosti

Prokousal jsem se německo-francouzskou deklarací a nenašel jsem tam nic extra nového.

Dokument je v angličtině a ačkoli v úvodu deklaruje něco jiného, je de facto vzkazem Britům, že německo-francouzská představa o EU je odlišná, aby si náhodou ten brexit nerozmysleli.

Je vzkazem "Mým národům", tj. ne-německým a ne-francouzským, jak to bude vypadat bez Británie. Straší nebezpečím terorizmu, kterému může čelit jedině silná, společná a jednotná Evropa.

EU musí zůstat otevřená rostoucímu počtu ekonomických migrantů. To může prospět "našim zemím" v oblasti ekonomiky, kultury a ROZMANITOSTI.

Je nezbytné sjednotit standardy ohledně imigrace a založit Evropskou agenturu na podporu procesu standardizace. Základem všeho je Solidarita. Není možné, aby některé státy nesly zátěž imigrace a ostatní měly jen samé výhody. Je potřeba zavést závazný mechanizmus společného sdílení.

Euro zachránilo členské státy před mezinárodními spekulacemi a odráží závazek NEVRATNOSTI evropské integrace.

1 1
možnosti
Foto

Jestli je tomu skutečně tak, už se na budoucnost EU těším. Společný daňový, finanční, hospodářský a sociální systém pro celou Evropu podle německého vzoru? Co může být lepšího pro každého obyvatele EU? Zvláště, když dojde i na německou minimální mzdu pro všechny Evropany. A německou životní úroveň a kvalitu života. Na tom se snad nedá prodělat. EU

2 3
možnosti
MN

Hned jak jsem dočetla Váš příspěvek jsem si vzpomněla na film Italského režiséra Bernardo Bertolucciho podle předlohy stejnojmenného románu Alberta Moravii: "Komformista".

0 1
možnosti
Foto

Autore, prosím, bylo by slušné uvést ve vašem CV kterou stranu zastupujete. Jste prosím člen, či podporovatel AfD? Děkuji za odpověď.

0 1
možnosti
MN

Ale pan Bystroň má v textu pod svým jménem napsané:

"....Od roku 2015 je předsedou bavorské AfD. ..."

2 0
možnosti
PB

..... bych teda řek, že vona mutti v poslední době ani vlastně neví co chce, neb budovat superstát bez Albionu je enem čirá utopie VEU!

1 2
možnosti

Proboha, co to ten Sobotka v rakouském deníku plácá?

Prý začíná nová etapa evropské integrace. Nacionalisti v České republice byli posíleni povinným přerozdělováním uprchlíků. Atd.

7 0
možnosti

...kdyby jenom v rakouském deníku.

2 0
možnosti

Německo je furt stejný už 145 let. Po druhý světový válce mělo být rozděleno na tři nebo čtyři státy s nemožností sjednocení nejmíň na 200 let. Bohužel Stalin si ruskou okupační zónu stáhl natrvalo pod svá křídla. Žijeme mezi dvěma zly: Rusko a Německo. Symbolicky: prezident podlézá Rusku a premiér Německu.

6 4
možnosti
KC

Autor má, bohužel, pravdu. Neříká až tolik nového, ale shrnul fakta, která poměrně zřetelně ukazují, oč komu jde. Věc, kterou mohl více zdůraznit, je fakt, že Německu hraje vše do karet, dokonce i to, že jednotná měna je šita pro potřebu Němců, jinými slovy, výhody tohoto měnového systému sbírá Německo a sekunduje mu Francie, která si dělá zálusk na převedení hlavního města financí z Londýna do Paříže. Naši vládní činitelé z ČSSD tento scénář svou praktickou politikou podporují, zatímco se snaží vytvořit opačný dojem. Pokud se nepodaří tento scénář zlomit, bude podmínky dalšího postupu řídit Německo za francouzského sekundování a ostatní budou pouze plnit nařízení Bruselu.

12 3
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2442x
Autor je zahraničněpolitickým mluvčím frakce AfD v Bundestagu. Vystudoval ekonomii a mezinárodní vztahy na Univerzitě v Mnichově. Pravidelně publikuje v českých i zahraničních médiích.

Seznam rubrik