Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Díky, pane autore. Tohle téma je tak hnusné, že člověk nutně potřebuje vidět, kdo je kdo, a jak se k danému problému staví.

Agresivní humanitářství Merkelové je pravdoláskařský džihád vůči vlastním spoluobčanům.. a doufám, že pořádně rozklíží socialistickou EU..

0 0
možnosti
BF

... asi ztraceno v prekladu;-D, mozna Spidla se Zaoralkem vubec nepochopili, o cem je rec, byl to takovej milej pokec s pani z Nemecka, o detickach ;-D

2 0
možnosti
VV

Dobrý den , pan Špidla nikdy nelže , on je tak mimo že jen blábolí

2 0
možnosti
Foto

Asi to Špidla se Zaorálkem nevnímali jako nátlak. Lvi jednu muchu nelapají.

2 0
možnosti
JS

Vládní korektnost v praxi.

2 0
možnosti
ČP

V tom punktu může být paní zmocněnkyně navýsost spokojená, my jsme k migrantům velmi, velice velmi moc otevření svým jednoznačným a nedvojsmyslným - my vás tu, páni migranti, ani vaše kumpány nechceme.

Byla tedy její cesta sem venkoncem zbytečná.

3 0
možnosti
Foto

Pane Bystroni teď ještě říct jak vyvíjela ten nátlak a doložit to.

To, že se o problematice mluví není nátlak.

0 12
možnosti
Foto

PS. Ve svém popisku u blogu by bylo záhodno uvést, že jste jedním z představitelů AFD-opoziční německé strany, která se profiluje mimo jiné vymezováním se proti politice paní Merkelové a proti příjmání uprchlíků. Záhodno by to bylo zejména proto, že se vyjadřujete o chování svých politických oponentů.

0 9
možnosti
PV

Lokajove nikdy verejne nepujdou proti sve vrchnosti... "osobnosti" typu Zaoralek ci Spidla by snad ani nemelo smysl komentovat, kdyby se svym vlezzadkovstvim (Zaoralek), ci tim, ze nikomu neprekazel (Spidla) nedostali k dulezitym funkcim... autorovi blogu karma :)

8 0
možnosti
MJ

Věřím tomu, že vítače Špidlu opravdu o ničem přesvědčovat nemusela. Jako šílené mi přijde Špidlovo přiznání, že probírali, jak vymývat mozky malým dětem: "Takovou debatu jsme vůbec nevedli. Vedli jsme debatu o tom, jakým způsobem se pracuje s malými dětmi a tak, technicko-integrační věci."

15 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2442x
Autor je zahraničněpolitickým mluvčím frakce AfD v Bundestagu. Vystudoval ekonomii a mezinárodní vztahy na Univerzitě v Mnichově. Pravidelně publikuje v českých i zahraničních médiích.

Seznam rubrik