Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No a jak čtu zdejší příspěvky a některé jejich autory, nedá mi to - 

nejzákladnější lidské právo je - právo na vlastní názor..

0 0
možnosti
JK

Díky, pane autore, protože ulhaná média nás masírují zase tak jako před Sametem.

R^R^R^

0 0
možnosti
JH

Autore, až na jedno, máte poněkud zmatení v mysli pokud se jedná o rozlišení na pravici a levici. Nemám Vám to vyloženě za zlé, jelikož podlehnout lživým médiím je opravdu snadné. Takže nacisté byli a jsou levice, Göbels neprotestoval proti levicovým tiskovinám, jelikož to byly ty jejich, ale proti komunistickým. Takže pokud máme na mysli levici, jsou to komunisté, soc. demokraté, neonacisté tedy "dělníci" a liberálové, což je naprostá většina stran u nás. Pravicové strany jsou u nás tak max. dvě, Svobodní a Konzervativní strana, tam však žádné holohlavé násilníky nenajdete.,

1 0
možnosti
AF

Skutečně by mě zajímalo pane Bystroni, za koho tímto blogem vlastně kopete?

 

Pokud skutečně souhlasí vaše CV v záhlaví blogu, očekávala bych fundovaný rozbor celého "problému" zvaný PEGIDA. Zatímco jste naservíroval článek jednostraný, černobílý a protkaný nepravdami, manipulacemi a vysloveně lživými tvrzeními (viz níže).

 

Styďte se!!!!

Pokud se ale zmiňujete o hlavním organizátorovi Lutz Bachmannovi a nezmíníte též, že je to několikrát trestaný kriminálník, který byl odsouzen v minulosti k mnohaletému vězení, kterému se nejdříve vyhnul útěkem do Jižní Afriky (paralely k českému Krejčířovi) a musel být policií z JA vydán zpět do Německa, hraničí vás článek skutečně již s manipulativním pamfletem.

Zmiňte též skutečnost, že na Facebooku, kde prý "parodoval" Hitlera ;-D, se vyjadřoval o cizincích žijících v Německu jako o dobytku a špinavé lůze. Tedy popravdě řečeno i o vás z dob, kdy jste prý údajně studoval v Německu. I vy jste byl tehdy cizinec v Německu.

1 1
možnosti
AF

aha - stačilo se podívat na příspěvky, které publikujete v němčině a je vše jasné!!!;-D

Ein a-ef-deller, neboli příznivec parteje AfD - Strany vysloveně evropě nepřátelské, populistické a kamarádící se s drážďanskými neonácky a hooligens.

1 1
možnosti
AF

A89l90e87n41a 81F46i17r70s32t

30. 1. 2015 23:03

PEGIDA je mrtvá, rozložila se sama zevnitř.

1 1
možnosti
AF

A40l52e22n56a 42F58i33r83s68t

30. 1. 2015 23:01

v článku píšete, cituji:".........Když dva dny před Vánocemi pochodovalo Drážďany 17 500 demonstrantů, kancléřka Merkelová je napadla ve svém novoročním projevu tvrzením, že mají „chlad a nenávist v srdci“. "

 

K tomu mohu říci pouze to, že lžete. Tohle kancléřka Merkel neřekla!!!! Rv

0 1
možnosti
PK

P47e56t81r 14K11a35p18l79a86n

30. 1. 2015 12:20

Je absurdní , lidé protestující proti tomu, že se v Evropě rozlézá ideologie, která má cíle obdobné cílům bývalých nacistů, jsou osočováni z neonacismu. Přitom ta ideologie je nebezpečná hlavně tím, že se schovává za náboženství.

13 1
možnosti
AF

A81l28e27n60a 13F15i66r88s26t

31. 1. 2015 11:35

Absurdní je to možná pouze pro vás, který nevíte, že nacismus není možné potírat jiným nacismem.

1 1
možnosti
ZH

No, zatím jsem zaregistroval, že toho podstrčeného novináře z externí redakce, která pracovala pro RTL, odhalili jiní novináři a udělali z toho poprávu skandál. Taky od začátku politici  mluví o účastnících jako o znepokojených občanech a není jim nic špatného podsouváno. Na rozdíl od organizátorů, kteří se rekrutují z neonacistických spolků, NPD a podobných nahnědlích združení. Já se každého ptám, půjdeš na demonstraci za tebou požadovanou věc/reformu/změnu, když jí bude organizovat KSČ ?

A víte co? Nikdy mi nikdo neodpověděl.:-)

1 5
možnosti
KM

Proc odpovidat na takovou krkolomnost?

3 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2442x
Autor je zahraničněpolitickým mluvčím frakce AfD v Bundestagu. Vystudoval ekonomii a mezinárodní vztahy na Univerzitě v Mnichově. Pravidelně publikuje v českých i zahraničních médiích.

Seznam rubrik